Over ons

Acryl op maat - Daan

Daan van Duijn

tu-delft

MSc Biomechanical Engineering, TU Delft

Acryl op Maat is in juni 2015 opgericht door Daan van Duijn en IJsbrand de Lange. Twee delftse studenten die naast hun studie graag creatief bezig zijn en mensen willen helpen met het realiseren van ontwerpen.

In mei 2014 is Luxigo opgericht, een bedrijf die zich specialiseert in het lasersnijden en graveren van materialen. Er was veel vraag naar losse platen acryl dus al gauw werd het concept van Acryl op Maat verzonnen. Enkele maanden later was het zover, Acryl op Maat was online met een webshop.
Acryl op Maat en Luxigo zijn te vinden op Staalweg 1 te Delft, een oud pand van Gemeente Delft dat nu vol zit met enthousiaste ondernemers. Omdat wij ons, naast onze studie, nog niet fulltime kunnen focussen op de bedrijven zijn we niet elke dag geopend, kijk op de contactpagina voor de openingstijden.

Sinds september 2018 zijn Luxigo en Acryl op Maat van een VOF door gegaan als eenmanszaak. IJsbrand is zichzelf sindsdien volledig gaan focussen op zijn nieuwe bedrijf Stil, waar Daan ervoor heeft gekozen om de werkzaamheden voort te zetten.